Met de BSO naar het Kinderboekenmuseum

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje tijdens de vakantie? Kom dan naar het Kinderboekenmuseum! Tijdens schoolvakanties biedt het museum voor BSO-groepen een speciaal programma tegen een aantrekkelijk tarief. Als u uw groep minimaal een week van tevoren aanmeldt, en er nog plek is, dan krijgen begeleidende volwassenen gratis toegang tot het museum en geldt voor de kinderen een gereduceerd tarief: zo betaalt u voor kinderen van 2 t/m 6 jaar slechts € 2,50 en voor kinderen vanaf 7 jaar maar € 3,75. Per 5 kinderen is één begeleider verplicht. De maximale groepsgrootte is 15 kinderen. 

BSO-programma Kikker (2 t/m 6 jaar)
Uw groep wordt ontvangen door een museumdocent. Na een korte introductie bezoekt u in circa 40 minuten op eigen gelegenheid de tentoonstelling Kikker. Vervolgens staat er limonade klaar en gaan de kinderen aan de slag met een leuke vakantie-workshop.
Het programma duurt circa 90 minuten.

BSO-programma ABC met de dieren mee (2 t/m 6 jaar)
Uw groep wordt ontvangen door een museumdocent. Na een korte introductie bezoekt u in circa 40 minuten op eigen gelegenheid de tentoonstelling ABC met de dieren mee. Vervolgens staat er limonade klaar en gaan de kinderen aan de slag met een leuke vakantie-workshop.
Het programma duurt circa 90 minuten.

BSO-programma Papiria (7 t/m 13 jaar)
De groep wordt ontvangen door een museumdocent. Na een korte uitleg bezoekt u in circa 75 minuten op eigen gelegenheid de tentoonstelling Papiria. Vervolgens staat er limonade klaar en gaan de kinderen aan de slag met een speciale vakantie-workshop.
Het programma duurt circa 120 minuten.

Komt u met een gemengde groep? Geen probleem! Het totale programma duurt dan  90 minuten, de leerlingen die Papiria bezoeken krijgen de workshop mee naar huis.

Praktisch
Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Lucienne Peeters: via groepsbezoek@kinderboekenmuseum.nl of 070-3339631.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Verzenden »

Illustratie: Charlotte Dematons