Als we in woorden voelen

Als we in woorden voelen


Als we in woorden voelen is een poëtische virtual-reality-ervaring van dichter Micha Hamel en kunstenaar Demian Albers. Hoe is het om in een gedicht te kruipen en deze te beleven met je zintuigen? Zet de vr-bril op en ontdek het!

Stap in de tentoonstellingsruimte en neem plaats. De Oculus Rift – een virtual-reality-bril – dompelt je onder in de virtuele wereld. Even ben je alleen nog maar ogen en gedachten. Een paar minuten lang beleef je in woord en beeld de vr-installatie ‘Zonder Handen’. Deze is gemaakt voor én over de virtuele wereld. Het is alsof je in een 3D-verhaal stapt, een andere werkelijkheid binnen, terwijl je zweeft en je lijf achterblijft in de tentoonstellingsruimte.... 


Als we in woorden voelen is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.
Te zien van 29 januari t/m 28 mei 2017.

 

De tentoonstelling Als we in woorden voelen is gemaakt rondom de installatie 'Zonder Handen', een virtual-reality-installatie die mogelijk werd gemaakt door het Letterenfonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Papiria

Help jij Inktvraat te verslaan? Je krijgt hulp van bekenden als Dolfje Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous. Vanaf 7 jaar.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Verzenden »

Illustratie: Charlotte Dematons