Voorjaarsvakantie

25-01-2017

Voorjaarsvakantie
Vier je vakantie met vrienden! Grote vrienden, beestenvrienden, vreemde vrienden, boekenvrienden, het maakt niet uit. De voorjaarsvakantie van het museum staat helemaal in het teken van vriendschap. Kom van 18 februari t/m 5 maart langs en beleef de leukste avonturen in het museum met boekenvrienden als Tiuri en Piak, Polleke en Mimoen en Spekkie en Sproet. Enne… neem jij je beste vriend ook mee?

Vertelvoorstelling Vreemde vrienden
Onze Verhalendame vertelt je de mooiste verhalen over vriendschap. Niet zomaar over vriendschap, maar over wel heel vreemde vrienden… Benieuwd? Schuif aan en droom weg.
Leeftijd:  6+
Wanneer:     maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart
Tijd: 12.30, 13.00 en 13.30 uur

Workshop Malkanderspiegels maken (doorlopend)
Ken jij het leuke Malkanderspiegelspel in onze tentoonstelling Papiria? Dit is gebaseerd op het beroemde verhaal van Otje van Annie M.G. Schmidt. In dit verhaal kan ze haar vader en beste vriend Tos zien als ze niet samen zijn. Deze vakantie maak je in het Verhalenlab je eigen Malkanderspiegel. Laat ons zien wie jouw beste vriend is!

Openingstijden
Tijdens de voorjaarsvakantie is het Kinderboekenmuseum ook op maandag 20 en 27 februari geopend. Je kunt het museum doordeweeks bezoeken van 10 – 17 uur, en in het weekend van 12 – 17 uur. 

ABC met de dieren mee

Van Nijntje tot Kleine Ezel: in de tentoonstelling ABC met de dieren mee ontmoet je al klimmend, klauterend en vooral spelend de leukste kinderboekenbeesten.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Verzenden »

Illustratie: Charlotte Dematons