Kinderfeestjes

Ben je bijna jarig? Wil je al je vrienden en vriendinnen trakteren op een bijzonder feestje? Kom dan naar het Kinderboekenmuseum! Kies een van de speciale verjaardagsarrangementen en beleef samen de meest leuke en spannende avonturen.

Arrangementen

Verjaardagstafel Kikker

 

Kom met je vriendjes op bezoek bij Kikker, de verjaardagstafel is gedekt! Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar.

Bij dit arrangement krijg je:

- Entree voor 5 kinderen + 2 begeleiders*
Een feestelijk aangeklede verjaardagstafel met cupcakes, onbeperkt ranja en Kikker-knutselspullen
- Ontvangst en een introductie (15 min) door een workshopbegeleider en zelfstandig bezoek aan de tentoonstelling Ik ben Kikker
  Voor elk kind een verrassing om mee naar huis te nemen 

  Kosten van het totale arrangement: € 65
  * Voor elk extra kind of begeleider € 9; maximaal 8 kinderen per groep.

  Praktische informatie

  De feestjes worden aangeboden op woensdagen en in het weekend. Mogelijke aanvangstijden zijn 12.30, 13.00, 13.30, 14.00 of 14.30 uur. Wij vragen u om per 5 kinderen te zorgen voor een begeleider. 

  Voor reserveringen of meer informatie kunt u bellen naar 070-3339666 of mail naar verjaardagsfeestjes@kinderboekenmuseum.nl. De arrangementen moeten minimaal 2 weken van tevoren worden gereserveerd. 

  Bij annulering van een arrangement binnen één week voor uw bezoek zijn wij genoodzaakt een standaardbedrag van € 50 in rekening te brengen.

  De prijzen voor de arrangementen staan vast en mogen niet gecombineerd worden met andere kortingsacties of kortingskaarten zoals Museumkaart of Ooievaarspas. 

  Papiria

  Help jij Inktvraat te verslaan? Je krijgt hulp van bekenden als Dolfje Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous. Vanaf 7 jaar.

  Lees meer

  ABC met de dieren mee

  Van Nijntje tot Kleine Ezel: in de tentoonstelling ABC met de dieren mee ontmoet je al klimmend, klauterend en vooral spelend de leukste kinderboekenbeesten.

  Lees meer

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief!  Verzenden »

  Illustratie: Charlotte Dematons