Senaat gezocht

09-01-2017

Senaat gezocht

Binnenkort kun je weer stemmen op je favoriete boek van het afgelopen jaar. Wil jij jouw provincie vertegenwoordigen tijdens de Nederlandse Kinderjury 2017? Geef je dan nu op voor de Senaat!

Ben jij een echte boekenwurm? En ben je tussen de zes en twaalf jaar oud? Dan is de Senaat van de Nederlandse Kinderjury iets voor jou. De Senaat is een speciale jury van twaalf kinderen, één uit elke provincie. De Senaat werft stemmen, schrijft een blog en leest vijf boeken waarop het meest gestemd is tijdens de Nederlandse Kinderjury. Als kers op de taart reikt de Senaat de Prijs van de Nederlandse Kinderjury uit op de Kinderboekenparade in het Kinderboekenmuseum op zondag 11 juni 2017.

Lijkt het jou leuk om in de Senaat van De Nederlandse Kinderjury te zitten? Meld je vandaag nog aan door een sollicitatieformulier in te vullen! Je vindt het formulier 
hier.

ABC met de dieren mee

Van Nijntje tot Kleine Ezel: in de tentoonstelling ABC met de dieren mee ontmoet je al klimmend, klauterend en vooral spelend de leukste kinderboekenbeesten.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!Verzenden »

Illustratie: Charlotte Dematons