Herfstvakantie

Paul van Loon vierde in 2016 niet één maar twee jubilea: Dolfje Weerwolfje bestond 20 jaar en De Griezelbus alweer 25 jaar. Daarom trakteerde het museum van 15 t/m 30 oktober op griezelige goede activiteiten. 

Griezelig goed


De hele herfstvakantie kon je in het Verhalenlab je eigen griezelige lampion maken. Met Foeksia de miniheks, Dolfje Weerwolfje, Beentjes; je mocht het zelf bedenken! De vertellers van de VoorleesExpress zatten op woensdagen klaar met de mooiste verhalen van Paul van Loon.

 

 

Filmvertoningen


Tijdens de herfstvakantie veranderde het Verhalentheater in een bioscoop en kon je heerlijk genieten van twee boekverfilmingen: De Griezelbus en Dolfje Weerwolfje.

 

 

Tekenoptreden Saskia Halfmouw

 

Op 19 oktober komt Foeksia-illustrator Saskia Halfmouw naar het museum voor een interactief tekenoptreden. Ze vertelde je alles over de miniheks en liet je zien hoe je zelf Foeksia kunt tekenen.    

Paul van Loon Familiedag

 

Ter afsluiting van de griezelig goede herfstvakantie bracht het museum op zondag 23 oktober de Paul van Loon Familiedag! Er was van alles te doen: Paul van Loon en zijn band traden op, Paul van Loon signeerde, Dolfje Weerwolfje-illustrator Hugo van Look gaf een tekenworkshop, Dolfje Weerwolfje was van de partij, en meer!

Benieuwd? Bekijk het fotoverslag op onze Facebook-pagina